Vouwgordijnen


gordijnen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Vouwgordijnen
Vouwgordijnen in diverse dessins
Je kunt denken aan de vouwgordijnen, deze zijn gemaakt van een losse vlakke lap stof en met een koordsysteem kunnen ze omhoog getrokken worden. In de stof zitten baleinen, waardoor ze zich zelf opvouwen, dit is een ideale keuze.

Mogelijkheden betreffende materialen
Er kan voor vouwgordijnen zowel vitragemateriaal als een dikke stof gebuikt worden. De vitragestof is voldoende transparant om licht door te laten en het uitzicht naar buiten toe voor een gedeelte vrij te laten. Wist je dat de vouwgordijnen de vervanger zijn van de klassieke vitrage? Ze kunnen ook eenvoudiger met overgordijnen gecombineerd worden. Dan weet je vast ook wel dat de dikkere stoffen ervoor zorgen dat de vouwgordijnen zelf het licht tegenhouden. Vrijwel alle stoffen die voldoende soepel zijn, kunnen gebruikt worden voor deze raamdecoratie.

Werking en bediening
De stoffen worden met klittenband aan een speciale rail bevestigd. Hier worden ook de bedieningselementen aan bevestigd. In de stoffen worden tunneltjes gestikt, waarvoor een standaard afstand wordt aangehouden. Daar worden dan de baleinen bevestigd. Deze zorgen ervoor dat de vouwgordijnen mooi gevouwen kunnen worden. Om de stof mooi te laten hangen, wordt er onderin een verzwaring aangebracht. Zo vallen ze in een mooie rechte lijn. Je kunt ook kiezen voor een koordsysteem, zoals bij rolluiken, dan kunnen de vouwgordijnen tot op een gewenste hoogte getrokken worden. Bij het gebruik van zwaardere stoffen worden de koorden vervangen door kettingen, wat je gaat doen, kies je uiteraard weer zelf, maar observeer de mogelijkheden maar eens.

Keuze uit allerlei dessins
Je hebt vouwgordijnen in veel verschillende uitvoeringen. Je hebt stoffen in een uni kleur, maar ook stoffen met leuke dessins erop. Er is voor ieder interieur een passende stof te vinden.

Betaalbare vouwgordijnen - Het Vouwgordijntje
Gegarandeerd de goedkoopste leverancier van maatwerk vouwgordijnen met een zeer hoge kwaliteit. het vouwgordijntje is fabrikant en levert rechtstreeks aan de particuliere klant.
http://www.hetvouwgordijntje.nl/

Vouwgordijnen - Karwei
Rolgordijnen en vouwgordijnen van karwei zijn er in diverse materialen en structuren. kies voor kant & klaar of laat bijvoorbeeld je rolgordijnen op maat maken.
http://www.karwei.nl/assortiment/raamdecoratie/rolgordijnen-en-vouwgordijnen/

Vouwgordijnen - Topdeal Raamdecoratie
Bekijk onze gehele collectie vouwgordijnen met scherpe prijzen en aanbiedingen bij topdeal raamdecoratie
http://www.topdealraamdecoratie.nl/producten/vouwgordijnen/

Vouwgordijnen - Vouwgordijn discounter
Vouwgordijn discounter - uw online vouwgordijn specialist! vouwgordijnen van het merk luxaflex. alle vouwgordijnen zijn maatwerk vouwgordijnen, online te bestellen via vouwgordijn discounter!
http://www.vouwgordijn-discounter.nl/

Vouwgordijnen op maat - Entry vouwgordijnen
Vouwgordijnen van zeer hoge kwaliteit voor de laagste prijs in nederland. bekijk thuis onze gratis kleurenstalen! eenvoudig online bestellen.
http://www.entry-vouwgordijnen.nl/

Vouwgordijnenshop - vouwgordijn
Vouwgordijnenshop - vouwgordijn
http://www.vouwgordijnenshop.nl/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid