Kralengordijn


gordijnen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Kralengordijn
Kralengordijn je ziet ze steeds meer!
Er zijn natuurlijke en synthetische stoffen voor gordijnen, maar er ook raamdecoraties van bijvoorbeeld hout of papier. Een uitvoering die zeer decoratief en eigentijds is, is het kralengordijn en daar kiezen steeds meer mensen voor.

Toepassing in je interieur
Je kunt een kralengordijn op meerdere manieren toepassen in je eigen interieur. Vaak wordt het gebruikt voor een deur, als je het voor je raam wil hangen of wil gebruiken als kamerafscheiding dan kan dat ook.

Eigenschappen en voordelen
Er zijn maar weinig nadelen bij een kralengordijn. Er zijn echter wel veel voordelen.
- De kralengordijnen zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog, dus qua kleur is er altijd wel een te vinden die bij je past.
- Je hebt de keuze uit tientallen patronen
- Je kunt bij sommige merken een eigen ontwerp aandragen.
- Je kunt alles doen met de maat
- Het roest niet als je een goed merk hebt gekozen.

Assortiment en verkooppunten
Je kunt de kralengordijnen in veel winkels kopen, soms ook in tuincentra. De cadeauzaken hebben vaak de wat duurdere merken in hun collectie. Het leuke van een aantal van deze merken is dat je je decor uitkiest en de maat opgeeft. Dan wordt alles op maat geleverd en kun je thuis gaan genieten van je eigen kralengordijn.

Jekra Vliegengordijnen - Kralengordijn
Jekra Vliegengordijnen - Kralengordijn
http://www.jekra.nl/Producten/Kralen-gordijnen/

Kralengordijn - Danny de Cactus
Kralengordijn - Danny de Cactus
http://www.dannydecactus.nl/kralengordijn/kralengordijnen1.htm

Kralengordijn - Torresol zon- en vliegenwering
Kralengordijn - Torresol zon- en vliegenwering
http://www.torresol.nl/gordijnen-weringen/kralengordijn.php

Kralengordijn - Vliegengordijnen Expert
Met behulp van een kralengordijn van vliegengordijnen expert, kunt u op een diervriendelijke en decoratieve manier vliegende insecten buiten houden.
http://www.vliegengordijnenexpert.nl/gordijnen/kralengordijn.aspx

Vliegengordijn - Kralengordijn
Vliegengordijn - kralengordijn. meer dan 100 combinaties mogelijk
http://www.devliegengordijnsite.nl/vliegengordijn/vliegengordijn.php?page=2&c=645

Gerelateerd
 • Heterdaadjes dankzij camera's in Kampen
  KAMPEN - Het is nog vers, maar vriend en vijand zijn 't voorzichtig met elkaar eens: het cameratoezicht is een aanwinst voor de binnenstad.
 • Wie kent deze vrachtwagen nog? [deel 26 - 2]
  ZWAAGWESTEINDEá-á 'Wie kent deze vrachtwagen nog?' Maandelijks behandelen we een vrachtwagen(merk) uit vervlogen tijden. Wat waren de ervaringen van de vrachtwagenchauffeurs van weleer met deze vrachtwagens? Deze maand staat de Renault R-serie centraal. Twee weken geleden vroegen wij u naar uw ervaringen en anekdotes met deze vrachtwagen.áHieronder een overzicht van de reacties. Hartelijk dank aan allen die reageerden! Simon Snip schrijft: "Mijn ervaring gaat nog wat verder terug. De cabine komt eigenlijk van Berliet maar werd ook al gebruikt door Ford bij de Transcontinental (in een iets hogere cabine variant). Het was in die jaren in mijn ogen een grote ruime cabine. Renault bracht het 'wiebertje' aan in de grille en gaf de cabine een voor die jaren modern gezicht. De motoren kwamen nog van Berliet, op de klepdeksels stond wel met dikke letters Renault, echter als je het blok goed bekeek stond er op de gietstukken nog het embleem van Berliet." Van Wim Keijl ontvingen we deze foto ...
 • Gastblog Aanmoederen: Roze
  Suus (38) uit Zeeland heeft na haar
 • Historische ambachten in en om het huis
  24 februari 2015 is er een lezing bij de Witte Roos over historische wandafwerkingen. Locatie: Huis de Witte Roos , Oude Delft 73, 2611BC delft Tijd: 20:00 - 22.00 uur Inschrijfformulier: www.witteroos.nl/activiteiten/ambachten/aanmelden De bijeenkomt is bijzonder interessant voor zowel ge´nteresseerden als bezitters van een historisch pand, omdat wordt uitgelegd waarmee men rekening moet houden bij behangsels of wand-bespanning op tengels. De historie wordt behandeld, de techniek wordt uitgelegd en er worden stoffen en patronen getoond.
 • Politie waarschuwt carnavalvierders en vakantiegangers voo..
  Breda - De politie waarschuwt voor ?carnavalkrakers?. Aanleiding voor de waarschuwing is de piek in de inbraakcijfers de voorgaande jaren in de carnavalsperiode. De aankomende carnavalsvakantie is voor het dievengilde een populaire tijd. Veel mensen zijn of met vakantie of in de ban van carnaval en dus niet thuis. De politie hoopt dat inwoners extra attent zijn en aan de bel trekken, bijvoorbeeld als er vreemde auto?s of personen gezien worden. Beste is dan om zoveel mogelijk details te noteren, stelt de politie. "Denk hierbij aan signalementen en kentekens." Bij verdachte situaties vraagt de politie zo snel mogelijk 112 te bellen. "Hoe sneller er gebeld wordt, hoe groter de kans is dat een verdachte aangehouden kan worden." De tips van de politie om ?carnavalkrakers? uit huis te houden:? Voicemails en antwoordaparaten neutraal houden. Nooit openbaar op social media vertellen dat je op vakantie gaat of momenteel aan het genieten bent van de vakantie of carnaval. Als u wegga...
 • Er staan 5 links op deze pagina.
  Privacybeleid