Kralengordijn


gordijnen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Kralengordijn
Kralengordijn je ziet ze steeds meer!
Er zijn natuurlijke en synthetische stoffen voor gordijnen, maar er ook raamdecoraties van bijvoorbeeld hout of papier. Een uitvoering die zeer decoratief en eigentijds is, is het kralengordijn en daar kiezen steeds meer mensen voor.

Toepassing in je interieur
Je kunt een kralengordijn op meerdere manieren toepassen in je eigen interieur. Vaak wordt het gebruikt voor een deur, als je het voor je raam wil hangen of wil gebruiken als kamerafscheiding dan kan dat ook.

Eigenschappen en voordelen
Er zijn maar weinig nadelen bij een kralengordijn. Er zijn echter wel veel voordelen.
- De kralengordijnen zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog, dus qua kleur is er altijd wel een te vinden die bij je past.
- Je hebt de keuze uit tientallen patronen
- Je kunt bij sommige merken een eigen ontwerp aandragen.
- Je kunt alles doen met de maat
- Het roest niet als je een goed merk hebt gekozen.

Assortiment en verkooppunten
Je kunt de kralengordijnen in veel winkels kopen, soms ook in tuincentra. De cadeauzaken hebben vaak de wat duurdere merken in hun collectie. Het leuke van een aantal van deze merken is dat je je decor uitkiest en de maat opgeeft. Dan wordt alles op maat geleverd en kun je thuis gaan genieten van je eigen kralengordijn.

Jekra Vliegengordijnen - Kralengordijn
Jekra Vliegengordijnen - Kralengordijn
http://www.jekra.nl/Producten/Kralen-gordijnen/

Kralengordijn - Danny de Cactus
Kralengordijn - Danny de Cactus
http://www.dannydecactus.nl/kralengordijn/kralengordijnen1.htm

Kralengordijn - Torresol zon- en vliegenwering
Kralengordijn - Torresol zon- en vliegenwering
http://www.torresol.nl/gordijnen-weringen/kralengordijn.php

Kralengordijn - Vliegengordijnen Expert
Met behulp van een kralengordijn van vliegengordijnen expert, kunt u op een diervriendelijke en decoratieve manier vliegende insecten buiten houden.
http://www.vliegengordijnenexpert.nl/gordijnen/kralengordijn.aspx

Vliegengordijn - Kralengordijn
Vliegengordijn - kralengordijn. meer dan 100 combinaties mogelijk
http://www.devliegengordijnsite.nl/vliegengordijn/vliegengordijn.php?page=2&c=645

Gerelateerd
 • Bijzondere Assepoes bij KNA
  Praktisch iedereen kent het verhaal van Assepoester. Er zijn allerlei variaties op het sprookje bedacht, zoals bijvoorbeeld in de film Ever After. De 85-jarige tonee
 • De hoofdrolspelers van het RTL Verkiezingsdebat
  De Provinciale Statenverkiezingen op 18 maart zijn voor de landelijke politiek nog nooit zo belangrijk geweest. Hoe staan de politieke leiders er voor? Politiek commentator Frits Wester bespreekt de hoofdrolspelers.
 • 25% korting op tapijten en vloerkleden bij Van Hemert Woon..
  Op zoek naar een nieuw tapijt om jouw woonkamer meer op te frissen? Bij Van Hemert Woonsfeer in Barendrecht hebben ze nu een leuke actie: zij geven namelijk 25%
 • Het uur van de waarheid
  Vanacht is de zomertijd ingegaan. Voor veel mensen een niet noemenswaardig uur, oorspronkelijk bedacht om energie te besparen. Of dit werkelijk doel treft blijft een vraag waar ik me verder niet mee bezig houd, maar wat ik wťl zeker weet is dat het mij energie kost sinds ik schildklierpatiŽnt ben. Hele kostbare menselijke energie. Voor mij is dit het uur van de waarheid.
 • Wie kent deze vrachtwagen nog? [deel 26 - 2]
  ZWAAGWESTEINDE†-† 'Wie kent deze vrachtwagen nog?' Maandelijks behandelen we een vrachtwagen(merk) uit vervlogen tijden. Wat waren de ervaringen van de vrachtwagenchauffeurs van weleer met deze vrachtwagens? Deze maand staat de Renault R-serie centraal. Twee weken geleden vroegen wij u naar uw ervaringen en anekdotes met deze vrachtwagen.†Hieronder een overzicht van de reacties. Hartelijk dank aan allen die reageerden! Simon Snip schrijft: "Mijn ervaring gaat nog wat verder terug. De cabine komt eigenlijk van Berliet maar werd ook al gebruikt door Ford bij de Transcontinental (in een iets hogere cabine variant). Het was in die jaren in mijn ogen een grote ruime cabine. Renault bracht het 'wiebertje' aan in de grille en gaf de cabine een voor die jaren modern gezicht. De motoren kwamen nog van Berliet, op de klepdeksels stond wel met dikke letters Renault, echter als je het blok goed bekeek stond er op de gietstukken nog het embleem van Berliet." Van Wim Keijl ontvingen we deze foto ...

 • Privacybeleid