Bamboegordijn


gordijnen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Bamboegordijn
Waarom een bamboegordijn
Gordijnen worden niet alleen in stoffen gemaakt, maar je kunt ook denken aan groen bezig zijn. Je kunt hierin meegaan en denken aan een bamboegordijn.

Soorten en functie
Je kunt bamboegordijnen voor je raam kopen in de uitvoering van rolgordijn. Je kunt deze altijd op maat laten maken. Het is hout en daarom is deze raamdecoratie heel donker, maar eigenlijk niet echt verduisterend omdat er licht tussen de strookjes hout door valt. Het geeft echter wel privacy, want je kunt er echt niet doorheen kijken. Ook zie je tegenwoordig van dit materiaal veel deurgordijnen, bijvoorbeeld om insecten tegen te houden.

Assortiment en verkoopadressen
Een speciaalzaak in raamdecoratie heeft vaak geen bamboegordijnen in het assortiment daarvoor moet je ergens anders gaan kijken. Je kunt een uitvoering kiezen tegen de vliegen, dan moet je vaak bij de bouwmarkt zijn. De woonwarenhuizen hebben meestal wel wat bamboegordijnen met verschillende prints. Soms zijn ze wel alleen in de zomertijd op voorraad, omdat er dan alleen muggen zijn natuurlijk. Als je een speciale variant voor in huis wil dan is de cadeauwinkel wellicht een goede keuze, ook op internet kun je ze vaak vinden.

Ophang systeem en ophangen
Een rolgordijn van bamboe hang je op dezelfde manier op als een gewoon exemplaar dus een eitje! Een deurgordijn is opgebouwd uit verschillende stukjes bamboe van ongeveer 4 tot 5 centimeter die allemaal aan elkaar geregen zijn in kettingen. Deze zitten vast aan een houten lat.

Bamboe Gordijnen - Rodeka
Rodeka has been a specialist supplier of drop-in rush chair seats and rattan cane webbing since 1968. all our chair seats are made by hand from 100% natural materials. we have more then 800 different models in our selection, ranging from children's seats to sofas and settees. trough the use of different plaiting materials in various colours and textures, our seats are the natural alternative for chairs of all styles and used by manufactures throughout the world.
http://www.rodeka.nl/nl/catalog/behang_decoratieve_rollen/bamboe_gordijnen

Bamboegordijn - Fleurige bamboegordijnen.
Bamboegordijn - Fleurige bamboegordijnen.
http://www.postordershop.nl/Wonen-Slapen/Woonaccessoires/Bamboegordijn.html

Bamboegordijn - ikKlus
Bamboegordijn - ikKlus
http://www.ikklus.nl/bamboegordijn/

Bamboegordijn - lidshop.nl
Lidshop.nl | speciale aanbiedingen voor onze leden , , met hand beschilderde en geweven bamboegordijnen zijn een natuurlijke airconditioning.
http://www.lidshop.nl/product/13/39/124I.htm

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid