Velux gordijnen


gordijnen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Velux gordijnen
Het uitgebreide assortiment van Velux gordijnen
Sinds de jaren 60 is Velux al in, het is een onderwerp dat vaak aan bod komt bij de dakvensters. Maar ze ontwerpen en produceren ook innovatieve raamdecoraties. Het kan zijn dat je behoefte hebt aan warmtewering, decoratie, lichtregulering, privacy of veiligheid, dan ben je bij Velux gordijnen aan het goede adres. Het Velux assortiment bestaat uit veel moderne vormen van raamdecoratie en voor iedereen is er dus wat te krijgen.

Lichtregulatie en raamdecoratie
De raamdecoraties van Velux bieden iedereen zoveel mogelijkheden, dat je door de juiste keuze te maken zelf de lichtinval in de kamer geheel naar wens kunt regelen. Er kan een keuze gemaakt worden voor de:
- Plissé gordijnen; hierdoor wordt het felle licht van buiten verzacht.
- Jaloezieën, deze reguleren de manier van binnenkomst van het daglicht. Je kunt ze ook kantelen.
- Rolgordijnen, deze zijn ideaal voor het temperen van het daglicht. Er zijn twee varianten mogelijk namelijk de traploos verstelbaar, of een model dat op drie verschillende plaatsen vastgezet kan worden.

Keuze voor verduistering
Het kan zijn dat de voorkeur uit gaat naar totale verduistering, dan kun je kiezen voor de verduisterende rolgordijnen. Het doorslapen en gewoon in slaap vallen is hierdoor veel eenvoudiger, het is dan namelijk donker op de kamer waardoor er geen licht meer binnen kan komen.

Overige modellen
Er zijn nog meer modellen. Er kan ook gekozen worden voor warmtewering van buitenaf of insectenhoren. Ook deze zijn er in verschillende soorten en maten.

Velux - assortiment dakraamgordijnen
Dakraamgordijnen voor velux, fakro, roto, rooflite en ventiview dakramen. op maat, voordelig en snel geleverd.
http://www.dakraamgordijnen.nl/rolgordijn/velux

Velux - gordijnen
Velux - gordijnen
http://www.velux.nl/particulieren/producten/raamdecoratie_zonwering/raamdecoratie/pliss%C3%A9_gordijnen/

Velux - rolgordijn en zonwering shop
In deze velux® shop kunt u een origineel velux rolgordijn, jaloezie of zonwering makkelijk en snel online kopen. nu 20 procent korting
http://www.zonweringvoordakramen.nl/

Velux - zonwering shop
Online velux decoratie kopen bij de goedkoopste van nederland. laagste prijs garantie! online prijzen, direct bestellen. eenvoudiger kan niet. onze prijzen liggen altijd 30% lager dan de velux adviesprijzen. betalen bij aflevering, dus bestellen zonder risico.
http://www.zonweringstunter.nl/read/veluxproducten

Velux dakramen shop
Bestel de originele velux raamdecoratie, gordijnen, zonwering, rolluiken en insectenhorren in de officiële online velux shop. de gehele collectie, geen afleverkosten en snelle levertijden.
http://shop.velux.nl/

Velux gordijn - Dakvenster
Velux gordijn - Dakvenster
http://www.dakvenster.nl/velux/raamdecoratie/geplisseerde-gordijnen

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid