Vitrage


gordijnen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Vitrage
Vitrage heeft verschillende aspecten
Wil je graag iets voor de ramen hangen, maar wil je wel naar buiten kunnen kijken en gebruik kunnen maken van een nagenoeg volledige lichtopbrengst? Dan zou je kunnen denken aan vitrage. Dit zijn dunne doorzichtige gordijnen. Ze creëren sfeer, realiseren een mindere inkijk, maar laten het daglicht wel gewoon binnen. Sfeer, kleur en warmte staat dan ook bovenaan bij de keuze want er zijn mogelijkheden genoeg waar jij uit kunt gaan kiezen.

De inrichting en keuze
Vitrage mag niet meer ontbreken in een huis, er wordt vaak in de moderne woningen gekozen voor harde vloeren zoals tegels, parket of laminaat, waardoor de akoestiek van de ruimte te wensen overlaat. Door vitrages toe te passen in deze ruimtes, wordt het geluid gedempt, galmen stemmen of geluiden minder door de woning en krijgt een kille ruimte een warme uitstraling. Er zijn verschillende materiaalsoorten waar je uit kunt kiezen, maar wat ga je kiezen?

Uiterlijk en ophangsysteem
Vitrages kunnen vervaardigd worden uit verschillende stoffen. Ook in de opmaak of het ophangsysteem zijn de mogelijkheden zeer divers dus wat gaat het worden? De enkele of dubbele “vlinder” plooien; de meest bekende zijn de “vlinder” plooien. Het gordijn komt hiermee in mooie strakke rechte pijpen te hangen, waardoor het fraaier toont naarmate het langer hangt. Je kunt ook kiezen voor de retourplooi, dit is een tijdloze afwerking wordt gecreëerd met een retourplooi. Het gordijn vouwt zich samen als een harmonica en dit oogt strak en zeer modern. Maar dan heb je ook nog een smockplooi dit is een plooi die alleen toegepast wordt bij een niet te zware stof en is ideaal voor vitrages. Het staat zeer indrukwekkend en geeft gesloten een heel mooi passend effect. Als laatste hebben we dan nog de bokaal of tulpplooi. De bokaal of tulpplooi is zeer elegant. De rondingen gevormd door de bokaal ogen als een minder strakke afwerking, maar zorgen wel voor een romantisch effect.

Dekortex vitrage - Kwantex
Dekortex vitrage - Kwantex
http://www.kwantex.nl/shop/62/dekortex_vitrage.html

Gordijnen & Vitrage - Karwei
Gordijnen & Vitrage - Karwei
http://www.karwei.nl/assortiment/raamdecoratie/gordijnen-en-vitrage/

Gordijnen en vitrage - Gordijnshop
Gordijnen en vitrage - Gordijnshop
http://www.gordijnshop.nl/

Vitrages - Leenbakker
Leen bakker voor al uw vitrage. uitgekeken op uw vitrage of inbetween? bij leen bakker hebt u ruim keus uit vitrages en inbetweens. bekijk alle vitrages op de site.
http://www.leenbakker.nl/nl/assortiment/gordijnen_en_raamdecoraties/vitrages/vitrage_overzicht.aspx

Vitrages - Roobol
Vitrages - Roobol
http://www.roobol.com/default.aspx?content=54

Vitrages lichtdoorlatend en doorzichtig - Profita
Bij profita kunt u terecht voor vitrages van verschillende topmerken. u vindt bij ons glasgordijnen van de merken cordima, dekortex, egger, holland haag, jab, kobe, de ploeg, unland en vriesco.
http://www.profita.nl/raamdecoratie/vitrage.html

Vitrages voor de laagste prijs
Diverse vitrages met streepdessin of zonder dessin. in vele kleuren. bij kwantum betaald u altijd de laagste prijs!
http://www.kwantum.nl/gordijnen/vitrages

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid