Linnen Gordijnen


gordijnen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Linnen Gordijnen
Gordijnen van linnen
De meeste gordijnen zijn functioneel en decoratief. Bij de keuze van de soort stof gaat het er dan ook niet alleen om of het mooi is, maar ook of de stof functioneel is. De materialen hebben allemaal hun verschillende eigenschappen en daar kun je nu maar over te weten komen.

Materiaal en uitstraling
Linnen zorgt voor een 100% natuurlijke uitstraling, het is ook een 100% natuurlijke stof die gemaakt wordt van vlas. Het blijft wel heel lang mooi, ook als je het wast, maar het kreukelt verschrikkelijk. Linnen heeft ook een isolerende werking.

Aandachtspunten en onderhoud
De linnen gordijnen kunnen echt heel erg mooi zijn. Maar je moet wel opletten bij een raam op het zuiden, want natuurlijke stoffen zoals katoen en dus ook linnen, kunnen onder invloed van zonlicht redelijk snel verkleuren en dat is zonde. Als je toch linnen exemplaren wilt voor zon raam, dan kun je ze het best (laten) voeren, waardoor ze ook nog eens als echte verduisterende gordijnen kunnen dienen. Verduisteren is belangrijk dus zorg dat ze dat ook gaat doen!

Prijs en kwaliteit
De prijs is een beetje afhankelijk van de kwaliteit. Kies je voor puur linnen van goede kwaliteit dan betaal je wel iets meer dan voor bijvoorbeeld een combinatie met bijvoorbeeld katoen, terwijl dat er allebei als linnen uit kan zien. Het ligt er aan wat je wil kiezen en hoe de kwaliteit moet zijn hoeveel je kwijt gaat zijn.

Inbetween gordijn - Schoone Woon wensen
Inbetween gordijn - Schoone Woon wensen
http://www.schoonewoonwensen.nl/pages/details/115/28/inbetween_linnen_inline.html?expandable=1

Linnen Gordijnen - Hemi Woonadvies
Linnen hemi woonadvies gordijnen, rolgordijnen, vloerbedekking, trapbekleding, vouwgordijnen
http://www.hemiwoonadvies.nl/linnen-hemi-woonadvies.html

Linnen Gordijnen - Megagordijn
Megagordijn, al uw gordijnen altijd gratis op maat gemaakt uitgebreide collectie gordijnen, in-betweens, rolgordijnen en vouwgordijnen. goedkoop en een snel geleverd!
http://www.megagordijn.nl/Gordijnen.html

Linnen gordijnen - De Company
U wilt uw kamer verfraaien door middel van linnen gordijnen? dit is een goede keuze. linnen heeft van nature een grove structuur en er zitten verdikkingen in de stof. dit geeft een uniek karakter.
http://www.decompany.info/linnen-gordijnen.html

Linnen gordijnen - Evert Groot
Linnen gordijnen - Evert Groot
http://www.evertgroot.nl/linnen.php?page=sample

Linnenhuis Amersfoort - linnengordijn
Linnenhuis Amersfoort - linnengordijn
http://www.interieurstof.nl/

Stapels linnen - Ikea
Textieltips bekijken
http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/categories/departments/Textiles/tools/textiles_rooms_ideas/visual/20123_txrs01a_bridge/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid