Gordijnen stoffen


gordijnen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Gordijnen stoffen
Informatie over stoffen voor gordijnen
Je hebt gordijnstoffen in veel verschillende soorten en eigenlijk kun je wel gordijnen maken van alle soorten stof. De kwaliteit is altijd anders en sommige gordijnen kun je uitwassen en anderen niet. Een gordijn heeft vaak een lange weg te gaan, je doet ze iedere dag open en dicht en wanneer de zon schijnt misschien een aantal keer per dag. Je moet daarom de stof in de gaten houden en ook rekening houden met hoe vaak de gordijnen gebruikt gaan worden.

Keuze voor natuurlijke materialen
Er wordt momenteel vaak gekozen voor natuurlijke stoffen gebruikt en dat zijn meestal linnen en katoen. Linnen wordt gemaakt van vlas, dit is een plantensoort. Het is belangrijk dat het vlas goed groeit want dan worden ook de vezels sterker en hierdoor wordt ook het linnengaren veel sterker. De finish is zeer belangrijk bij de stoffen.

Functie van het materiaal
Gordijnen zijn een mooie decoratie, maar ze kunnen ook een isolerende, anti-inkijk en zonwerende werking hebben. Als het over de isolerende werking gaat dan zorgt het ervoor dat de warmte in of juist buiten de ruimte blijft. Als we dan kijken naar de anti-inkijk werking dan zorgt deze er voor dat er van buitenaf niet naar binnen gekeken kan worden, waardoor de privacy beschermd wordt. De zonwerende werking is prettig als het buiten warm is. Door de zonwering kan er wel licht binnen komen, maar het houdt de zonnestralen wel tegen.

Keuze voor de kinderkamer
De kinderkamer heeft vaak een speciale uitstraling. Deze wordt meestal ingericht met leuke meubels die bij elkaar passen, en voor de gordijnen worden dan ook vaak stoffen gekozen met een thema of motief. Je kunt een stof kiezen voor de kinderperiode, of een stof die nog langer mee kan gaan en niet kinderlijk is.

Aandacht voor de veiligheid
Bepaalde materialen kunnen eenvoudig in brand vliegen en dat is geen pretje. Kijk daarom wat de mogelijkheden zijn van de gordijnen. Vliegen ze snel in brand of zijn ze brandwerend? Het materiaal van ieder gordijn is anders, maar je dient hier wel op te letten.

Anel Gordijnstof - Baby and Kids World
Passend bij uw baby textiel nu ook gordijnen of gordijnstoffen in bijpassend dessin voor de babykamer.
http://www.babyandkidsworld.nl/Anel-Gordijnen-Gordijnstof-

De Greef - gordijnenmarkt
Www.greef.nl
http://www.greef.nl/

Decorette
Decorette is uw specialist voor raamdecoratie, zonwering, gordijnen, verf, behang en meer. kom langs in één van onze 90 winkels voor ideeën en advies!
http://www.decorette.nl/

Gordijnenstoffen - Huis van Strijdhoven
De pagina die u wilt bezoeken bestaat niet
http://www.huisvanstrijdhoven.nl/interieur/gordijnstof/gordijnstof.html

Gordijnstof - Leenbakker
Leen bakker is dé winkel voor uw gordijnstof. bekijk de gordijnstoffen in het online assortiment en bestel bij het dichtstbijzijnde filiaal.
http://www.leenbakker.nl/nl/assortiment/gordijnen_en_raamdecoraties/gordijnstoffen/gordijnstof_overzicht.aspx

Gordijnstoffen - Artelux
Artelux staat voor een sfeervol gordijnstoffen concept. een toegankelijke collectie met een uitgebreide keuze in stijl, materiaal, structuur en kleur. van rijke soepelvallende jacquards, fraaie transparanten en ausbrenners, eigentijdse drukstoffen tot luxe velvets en een breed kleurenpalet aan uni’s. met artelux is iedere emotie haalbaar.
http://www.artelux.nl/

Gordijnstoffen bestellen.
Gordijnen op maat maken of gordijnstoffen online kopen. collectie geweven en bedrukte gordijnen, kindergordijnen en gobelin bekledingsstoffen..
http://www.curtaincy.nl/

Jan Sikkes - Gordijnen
Grootste collectie modestoffen en gordijnen. laat je in onze stoffenwinkel verrassen door modestoffen, gordijnen, vitrages en meubelstoffen.
http://www.jansikkes.nl/

Stoffen en gordijnen
Importhuis en cadeauwinkel voor accenten in de woninginrichting.
http://www.aba-i.nl/stoffen

Gerelateerd
 • Bescherm uw huisdieren tegen vuurwerktrauma's
  Het gezeur over vuurwerk is vaak overdreven, maar voor uw hond of kat breekt vanavond echt de hel los. Vaste lezers van De Dagelijkse Standaard weten onderhand dat wij bijzonder weinig waardering hebben voor de groeiende beweging die een einde eist aan het legaal afsteken van vuurwerk. Deze verbiedtokkies willen dat alleen gemeentes vuurwerkshows kunnen?
 • Hennepkwekerij aangetroffen in woning Zutphen
  In een woning aan de Zutphenselaan in Zutphen is maandag een compleet ingerichte hennepkwekerij ontdekt.
 • Terug naar het Maagdenhuis
  Die hele toestand met dat Bunge- en Maagdenhuis doet me terugdenken aan mijn eigen studentenbestaan. Wat een mooie tijd was dat. Ik heb toen veel geleerd en gedaan. Ook extra-curriculair zoals dat netjes heet. Sommige van die activiteiten waren inderdaad netjes en ik durfde ze zelfs op mijn cv te zetten. Maar strijden voor meer?
 • Politie waarschuwt carnavalvierders en vakantiegangers voo..
  Breda - De politie waarschuwt voor ?carnavalkrakers?. Aanleiding voor de waarschuwing is de piek in de inbraakcijfers de voorgaande jaren in de carnavalsperiode. De aankomende carnavalsvakantie is voor het dievengilde een populaire tijd. Veel mensen zijn of met vakantie of in de ban van carnaval en dus niet thuis. De politie hoopt dat inwoners extra attent zijn en aan de bel trekken, bijvoorbeeld als er vreemde auto?s of personen gezien worden. Beste is dan om zoveel mogelijk details te noteren, stelt de politie. "Denk hierbij aan signalementen en kentekens." Bij verdachte situaties vraagt de politie zo snel mogelijk 112 te bellen. "Hoe sneller er gebeld wordt, hoe groter de kans is dat een verdachte aangehouden kan worden." De tips van de politie om ?carnavalkrakers? uit huis te houden:? Voicemails en antwoordaparaten neutraal houden. Nooit openbaar op social media vertellen dat je op vakantie gaat of momenteel aan het genieten bent van de vakantie of carnaval. Als u wegga...
 • Watermeter jaagt Ier gordijnen in
  LONDEN - Achter de plotse woede over de invoering van watermeters in Ierland gaat veel meer onvrede schuil. Gratis water is een mensenrecht, vinden veel Ieren.

 • Privacybeleid