Soorten gordijnen


gordijnen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Soorten gordijnen
De verschillende soorten gordijnen in uw gordijn winkel
Bij het kopen van gordijnen moet je rekening houden met een aantal punten. De maten zijn van belang maar je moet ook bepalen welke soort je graag in iedere ruimte wil hebben.

Verschillende soorten en hun eigenschappen
Er zijn overgordijnen. Deze kunnen helemaal verduisterend zijn, maar dat hoeft niet. Er zijn ook vitrages, die wat doorzichtig en heel dun zijn. Overdag wil je voorkomen dat mensen van buiten naar binnen kunnen kijken, terwijl het licht wel lekker binnen kan stromen. De vitrages worden vaak gebruikt in combinatie met overgordijnen. Er is ook nog een variant die er een beetje tussenin zit, de zogenaamde inbetweens. Deze worden veel gekozen door mensen voor wie overgordijnen te dik en vitrage te dun is en die niet beide willen ophangen.

Rol-, plissé- en vouwgordijnen
Als je een keuze maakt voor de rolgordijnen dan doe je dat waarschijnlijk omdat deze er zien strak en modern uitzien Ze zijn verkrijgbaar in een verduisterende variant. Wist je ook dat een plisségordijn wat plooien heeft en er daardoor speelser uit ziet? Deze soorten kun je op maat laten maken, wanneer de kant en klaar varianten niet voorzien in de door jou benodigde maten. Je moet er wel rekening mee houden dat dit veel meer kost dan een kant-en-klaar uitvoering. Er zijn ook vouwgordijnen en deze zijn in diverse varianten verkrijgbaar en de stijl is soms wat zakelijker of strak en soms juist wat romantischer.

Waar kun je terecht voor advies en aanschaf
Als je gordijnen wil kopen dan kun je bij veel verschillende soorten winkels terecht. Je kunt kiezen voor een zaak die erin gespecialiseerd is en waar men klaar staat om gedegen advies te geven. Daar worden vaak kwalitatief goede uitvoeringen uit de hogere prijsklasse verkocht. Maar bij de wat goedkopere varianten kun je ook terecht. Ook de woonwarenhuizen hebben altijd wel een gordijnafdeling met een ruime keuze en bij bouwmarkten en dergelijke heeft men vaak ook een redelijke keuze.

Alle soorten gordijnen op een rijtje
Ma 3 jan 2011 - gordijnen fleuren je hele kamer op. kies daarom precies de gordijnen die het beste bij jouw interieur passen
http://mode.excite.nl/alle-soorten-gordijnen-op-een-rijtje-N6641.html

Alles over Gordijnen
Zeer uitgebreide informatie over diverse gordijnsoorten en kosten van de meest uiteenlopende types zoals automatisch, overgordijnen en vitrage.
http://www.allesovergordijnen.nl/soorten

Gordijnplooien soorten
Gordijnen op maat gemaakt en verstuurd door heel nederland. snelle service en kwaliteit
http://www.opmaatgordijnen.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=66&Itemid=75

Soorten gordijnen - Besteoverzicht
Soorten gordijnen - Besteoverzicht
http://gordijnen.besteoverzicht.nl/Soorten-gordijnen.html

Soorten gordijnen - Stofferingsadvies
Soorten gordijnen - Stofferingsadvies
http://www.stofferingsadvies.nl/Soorten_gordijnen_blinds_shutters_plissegordijnen_vouwgordijnen_jaloezieen_en_interieuradvies.html

Vind verschillende soorten gordijnen
Vind verschillende soorten gordijnen
http://www.jysk.nl/140/ag/catalog/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid