Sunway gordijnen


gordijnen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Sunway gordijnen
De exclusieve Sunway gordijnen
Al meer dan 40 jaar is Sunway ťťn van de toppers op het gebied van raamdecoratie en is er onder meer in de volgende soorten:
- Standaard jaloezie
- Houten jaloezie
- Wood Weave blinds

Soorten raamdecoratie
Sunway gordijnen zijn er in een aantal soorten, je kunt hierbij denken aan
- Rolgordijnen
- Vouwgordijnen
- Paneelgordijnen

Uitstraling van paneelgordijnen
De paneelgordijnen bestaan uit panelen en het is net of ze uit losse stukken zijn gemaakt als je ze ergens ziet hangen. Ze zorgen voor een mooie sfeer in de kamer.

Keuze uit rolgordijnen
Het gaat hier over de raamdecoraties die je op en neer kunt rollen en die je op de gewenste stand kunt vastzetten. Deze werken allemaal met een eigen treksysteem of een eigen veersysteem.

De sfeer van vouwgordijnen
Deze zien er uit alsof er vouwen in zitten, waardoor het lijkt of ze gebruikt zijn en zo zijn opgehangen. Ook dit zorgt voor een aparte sfeer in je eigen interieur.

Raamdecoratie in een Japanse stijl
De gordijnen in de Japanse stijl doen het erg goed. Er wordt gebruik gemaakt van Washi, wat staat voor Japans papier. Dat zorgt natuurlijk voor een mooie Oosterse sfeer in de kamer. Het wordt gemaakt van de binnenkant van bomen en planten en oogt prachtig.

De Markies Homedecor - Zonwering
U kunt het inrichten van uw woning of project met een gerust hart aan ons toevertrouwen. naast het inrichten houden wij ons natuurlijk ook bezig met het repareren en onderhouden van uw zonwering. door ons zeer uitgebreide assortiment kunnen wij bijna alles leveren. doordat wij werken met veel verschillende leveranciers, kunnen wij voor ieder budget een passend product aanbieden. maar natuurlijk wel uitsluitend producten van een hoogwaardige kwaliteit. bij een bezoek aan onze showroom of tijdens een afspraak aan huis kunnen wij een vrijblijvende offerte voor u opstellen. ook nemen wij persoonlijk de exacte maten bij u op. wanneer het bestelde product binnen is gekomen wordt deze door ons gemonteerd.
http://demarkieszonwering.nl/

Exclusieve raambekleding - Sunway
Exclusieve raambekleding van sunway. bekijk onze uitgebreide collectie rolgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen, jaloezieŽn, washi rolgordijnen, washi paneelgordijnen, horizontale jaloezieŽn, verticale jaloezieŽn, houten jaloezieŽn, wood weave blinds, plisse, duette en silhouette shades.
http://www.sunway.nl/

Koos Kluytmans Interieurs - Sunway
Koos Kluytmans Interieurs - Sunway
http://www.kooskluytmans.nl/collectie/gordijnentapijt/sunway.html

Paneelgordijnen Sunway - Voordeelraamdecoratie
Erpe is een productiebedrijf van binnenzonwering en buitenzonwering, uw voordeel rechtstreeks uit de fabriek
http://www.voordeelraamdecoratie.nl/paneelgordijnen-sunway

Sunway Gordijnen - Van Nuland
Sunway - woninginrichting van nuland voor al uw gordijnen, luxaflex, tapijt en vloerbedekking
http://www.woninginrichting-vannuland.nl/sunway.aspx

Sunway raamdecoratie - Vonk en Vloer
Vonk en vloer interieurspecialisten. voor luxaflex, sunway, laminaat, tapijt, vinyl, pvc vloeren, marmoleum, parket, binnen- en buitenzonwering,karpetten,gordijnen en vitrages.
http://www.vonkenvloer.nl/sunway.htm

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid