Gordijnen laten maken


gordijnen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Gordijnen laten maken
Gordijnen exclusief laten maken
Je kunt de gordijnen kant-en-klaar kopen, maar je kunt ze ook laten maken. Dit kan in bijna alle stoffen-, woon- en meubelwinkels, maar je kunt ook naar een naai- en verstelatelier gaan. Je kunt meteen ontdekken wat zij voor je kunnen betekenen.

Welke voorbereidingen zelf doen
Als je gordijnen wil laten maken, dan kun je zelf al way voorbereidend werk doen.
- De juiste maten opmeten
- Bepalen waar de ral komt te hangen
- De stof uitkiezen
- De plooi uitkiezen

Breedte en lengte opmeten
Zijn de maten opgenomen? Dan kies je de breedte van het gordijn. Hiervoor meet je de breedte van de rail en vermenigvuldigt dit met twee voor de meest gangbare plooi. De dubbele breedte is nodig voor het maken van plooien, want anders zouden de gordijnen vlak komen te hangen. Je moet van te voren gaan bedenken welk plooi je wil en dan kun je hier ook de maat bij laten opzoeken. De ene plooi kost nou eenmaal meer stof dan de andere plooi.

Stoffen uitkiezen
Je kiest zelf de stoffen uit in de winkel. Je kunt hierbij denken aan de kleur, transparantie of motief en dessin. De prijs hangt af van de soort stof, hoeveelheid stof en de prijs voor het laten naaien dus van te voren kijken naar je budget.

Welke werkzaamheden worden er gedaan
De gordijnen worden altijd gemaakt dat je deze alleen nog maar hoeft op te hangen. Het is belangrijk dat je dit in een keer goed gaat doen en je kunt maar beter met twee of drie personen zijn zodat twee mensen hem vast kunnen houden en eentje kan kijken of dat alles recht hangt.

Levertijd
Er is vaak twee weken levertijd als je de gordijnen laat naait, soms is het sneller wanneer ze het niet druk hebben maar dat is per winkel verschillend.

Gordijnen - Kwantum
Gordijnen bij kwantum: keuze uit 500 stoffen. inclusief maken al vanaf €4,89! voor gordijnen ga je naar kwantum!
http://www.kwantum.nl/gordijnen

Gordijnen laten maken - Jan Sikkes
Zelf gordijnen maken? met de mooie stoffen en fournituren van jan sikkes kun je zelf gordijnen maken. onze experts voorzien je van advies mocht je er niet helemaal uitkomen
http://www.jansikkes.nl/gordijnstoffen/gordijnen-laten-maken/

Gordijnen laten maken - Leenbakker
Gordijnen laten maken - Leenbakker
http://www.leenbakker.nl/nl/leen_bakker_klantenservice/diensten/gordijnen_laten_maken.aspx

Gordijnen laten maken - Naaldendraadonline
Uw kleding reparatie service in heerenveen en omgeving. snel, vakkundig en met zorg hersteld. ook voor het op maat maken van nieuwe kleding. en aangepaste kleding maken voor personen met een handicap. of kleding aanpassingen voor mindervaliden. wij maken en vermaken gordijnen, vitrages. borduren namen en logo's op jassen, truien, handdoeken en badlaken. verder herstellen en (ver-)maken wij ook bedrijfskleding.
http://www.naaldendraadonline.com/index.php?paginaid=7

Gordijnen laten maken Tony Mertens
Gordijnen laten maken en plaatsen, dat kan je overlaten aan de professionals van tony mertens. contacteer ons nu voor een offerte.
http://www.tonymertens.be/nl/diensten/gordijnen/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid