Kendix gordijnen


gordijnen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Kendix gordijnen
Gordijnen assortiment van Kendix
Iedereen heeft een andere smaak als het over gordijnen gaat en daar speelt Kendix B.V. graag op in. Kies daarom hier maar eens een serie gordijnen uit en je kunt gaan genieten!

Materialen en ontwerpen
Als er gekeken wordt naar de bedrijfsfilosofie van Kendix dan draait het voornamelijk om esthetiek en creativiteit. Ieder jaar zorgt het ontwerpteam voor schitterende stoffen, geweven, bedrukt en transparant. Er wordt met de tijd meegegaan en ieder jaar kun je weer kiezen uit een prachtig assortiment van ontwerpen.

Werkomgeving en projectgordijnen
Er wordt tegenwoordig veel waarde gehecht aan een goede werkomgeving. De gordijnen op de werkplek moeten niet alleen mooi zijn, maar je wil ook dat ze functioneel zijn. Ze zorgen er niet alleen voor dat werknemers geen last hebben van fel buitenlicht, maar ook geluiddempend zijn kan van groot belang zijn. Als je gaat kiezen voor de Kendix gordijnen dan geeft dat een uitgebreide collectie voor de projectwereld. De meeste zijn brandvertragend en dat is wel zo prettig als je ze uit gaat kiezen om dat te weten!

Historie en populariteit
Het bedrijf werd in 1958 opgericht, waarvan de oorsprong ligt in een linnenweverij die al in 1848 werd gestart en waar men zich voornamelijk bezig hield met tafellinnen. Het doel op dat moment was een eigentijdse gordijncollectie uit te brengen, waarvan de ontwikkeling van begin tot eind in eigen hand werd gehouden. Het lijkt er nu 50 jaar later op dat dit goed gelukt is! Veel mensen kiezen deze gordijnen en zijn erg tevreden!

Kendix - Belvedere
Op zoek naar kendix gordijnen? belvedere heeft de mooiste collectie van hilversum en het gooi. kom nu langs en geniet van onze enorme collectie en goede service
http://www.belvedere-interior.nl/gordijnen/kendix/

Kendix - De Gier Woningtextiel
De gier woningtextiel, de complete oplossing voor uw interieur. wij hebben merken zoals kendix, sunway, bece, artelux en verosol.
http://www.degierwoningtextiel.nl/merken/60/kendix-gordijnen.html

Kendix - Gordijnstoffen
Kendix ontwikkelt, vervaardigt en distribueert hoogwaardige gordijnstoffen .de collectie bestaat uit bedrukte,geweven en transparante stoffen, grafische dessins, ausbrenners en geweven structuren, veelal kamerhoog. de collectie is gericht op de particulier die iets exclusiefs voor zijn interieur zoekt. maar ook bijvoorbeeld in hotels, culturele centra, regeringsgebouwen, kantoren, kortom: in representatieve interieurs over de hele wereld hangen kendix gordijnen. in de ruim 50 jaar van haar bestaan hebben de uitgesproken dessins het merk kendix een internationale reputatie bezorgd met verkoopvestigingen en agentschappen over de hele wereld.
http://www.kendix.nl/

Kendix - Van Nuland
Kendix - woninginrichting van nuland voor al uw gordijnen, luxaflex, tapijt en vloerbedekking
http://www.woninginrichting-vannuland.nl/Kendix.aspx

Kendix gordijnen - Gordijnliefde
Kendix gordijnen, keuze uit duizenden stoffen, eenvoudig online besteld. kendix stoffen bij de voordeligste webshop.
http://www.gordijnliefde.nl/nl/merken/kendix-gordijnen

Kendix gordijnen - JJJ De Jager
Woningstoffering & interieurprojecten
http://www.jjjdejager.nl/kendix-gordijnen

Kendix gordijnen - Rob Stassen
Kendix gordijnen - Rob Stassen
http://www.robstassen.nl/galerij_voorhetraam.php?gal=kendixgordijnen&n=KENDIX%20GORDIJNEN

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid