Velours gordijnen


gordijnen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Velours gordijnen
Velours gordijnen, wat zijn de mogenlijkheden
De velours gordijnen zijn zeer gewild. Het materiaal voelt zacht aan, ziet er warm en sfeervol uit en past zowel in een klassiek als in een modern interieur. Deze gordijnen worden gemaakt van zogenaamde poolstoffen. Er komt een luchtlaag in het gordijn waardoor het een isolerende werking heeft. Dit houdt in dat de warmte binnen blijft en de kou buiten, als je ze dicht hebt. Het is ook verduisterend, dus reden genoeg om de velours te nemen.

Toepassing als projectstof
De velours gordijnen worden veel gebruikt in theaters, bars en hotels, deze zijn namelijk eenvoudig in onderhoud en vallen altijd mooi. Ze zijn verkrijgbaar als brandwerend of brandvertragend, en er zijn speciale varianten.

Reiniging en onderhoud
Het schoonmaken vraagt om verschillende meningen. Er zijn mensen die ze gewoon in de wasmachine gooien, maar dat schijnt dus niet altijd goed te gaan. Je loopt het risico dat ze dan toch niet meer zo zacht en fluwelig aanvoelen als dat ze horen te doen. Tegen de tijd dat het nodig is om ze te gaan wassen, kun je ze ook naar een stomerij brengen. Dan kan er minder mis gaan zegt men.

Gematex - Velours gordijnen
Handel in stoffen van velours, voor gordijnen,raambekleding of meubel stoffering
http://www.gematex.nl/

Gordijnstof velours - Meubelstoffenvoordeel
Meubelstoffen - voordeel.nl | on-line kopen: meubelstof, outdoor en bootstoffen tegen scherpe prijzen. ook fournituren, gereedschap en vulling.
http://www.meubelstoffenvoordeel.nl/nl/meubelstoffen/katoenvelours/12/

Maatwijzer raambekleding - V&D
Maatwijzer raambekleding - V&D
http://www.vd.nl/contents/Meten+en+maken+raambekleding

Velours gordijn - Hema
Velours gordijn - Hema
http://raambekleding.hema.nl/Products.aspx?group=2&type=1

Velours gordijnen reinigen - Stoomwinkel
De reinigingsprijs is per m² per gordijn. zowel voor als na reiniging worden de maten opgenomen van uw gordijnen. stoomwinkel.nl haalt voor reiniging de haken uit de gordijnen en plaatst ze naderhand weer op de juiste hoogte terug. ieder gordijn wordt
http://www.stoomwinkel.nl/velours-gordijnen-reinigen.html

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid