Gordijnen op maat


gordijnen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Gordijnen op maat
Hoe bestel je gordijnen op maat
Er zijn huizen waarbij de maten van de ramen niet standaard zijn. Soms is het mogelijk om van een kant-en-klaar gordijn met kleine aanpassingen toch de juiste maat maken, maar soms moet je gordijnen op maat maken of laten maken. Het grote voordeel hiervan is dat je tot in de kleinste details zelf kunt bepalen hoe de gordijnen er uit moeten komen te zien.

Opmeten van breedte en lengte
Bij de breedte van de rail of roede moet je weten dat dit de breedte van het gordijn gaat worden. Het is het beste als je de rail of roede ongeveer 20 centimeter breder maakt dan het raam. Als de gordijnen dan open zijn, hangen ze namelijk naast en niet voor het raam. Je moet meten vanaf de bovenkant van de rail of roede, behalve bij een roede met losse ringen want dan meet je vanaf de onderkant van de roede. Meet de lengte altijd links en rechts, want in huis is niet altijd alles waterpas.

Stoffen uitzoeken
Als het meten klaar is ga je een stof kiezen. Als je gordijnen op maat gaat of laat maken, dan heb je veruit de meeste keuze. In winkels liggen, staan of hangen vele soorten stof waar je uit kan kiezen. Het is vaak moeilijk te bedenken of een stof wel of net niet bij de rest van je interieur past. Gelukkig is het heel vaak toegestaan een staal mee naar huis te nemen en dan kun je kijken of het bij elkaar past, zo ja dan kun je ze bestellen en anders kies je een andere kleur uit, je kunt er ook eens een nachtje over slapen.

Op maat laten vervaardigen
De verkoper weet aan de hand van de maten die er genomen zijn, precies welke hoeveelheid stof er benodigd is om gordijnen op maat te maken. Dan moet je ook weten dat de plooi die je kiest van invloed is op het aantal meters wat je nodig hebt, net als eventueel het patroon, maar daar hoef je gelukkig zelf je hoofd niet over te breken. Alles kan nu eenvoudig worden berekend aan de hand van een computer programma en dan weet je zeker dat je alles goed hebt gekocht.

Gordijn op maat - Gordijnshop
Gordijn op maat - Gordijnshop
http://www.gordijnshop.nl/

Gordijnen op maat - Bece
De bécé gordijnen zijn stijlvol en decoratief. verkrijgbaar in 3 uitvoeringen. keuze uit meer dan 150 gordijn stoffen; eindeloos complete collectie.
http://www.bece.com/gordijnen

Gordijnen op maat - Praxis
Gordijnen op maat bestellen is eenvoudig. kies uit een mooie stofcollectie, kies het gewenste model en bestel op de breedte en hoogte van je raam.
http://www.praxis.nl/assortiment/raamdecoratie/gordijnen_op_maat

Gordijnen op maat gemaakt - Zonwering lamellen
Bestel uw lamellen gordijnen online! lamellen op maat gemaakt van hoge kwaliteit voor goedkope prijzen en voordelig thuis bezorgd.
http://www.zonwering-lamellen.nl/

Gordijnen op maat laten maken - Curtaincy
Gordijnen op maat maken of gordijnstoffen online kopen. collectie geweven en bedrukte gordijnen, kindergordijnen en gobelin bekledingsstoffen..
http://www.curtaincy.nl/

Gordijnen op maat online bestellen - Kwantex Woonwinkel
Gordijnen, vitrages, inbetweens en kindergordijnen kunt u online bestellen. het laten maken of alleen de stof. ook behang uitzoeken bij uw gordijnen.
http://www.kwantex.nl/gordijnen

Gordijnmontage
Beste beheerder, \r\n\r\nGraag zouden wij een link op uw website willen aanvragen voor onze link https://gordijnmontage.nl/. Wij denken relevant te zijn aan het onderwerp van uw website en daarmee een toegevoegde waarde te betekenen voor uw bezoekers. Een link terug plaatsen bestaat tot de mogelijkheden op de pagina https://gordijnmontage.nl/linkpartners/. Mocht u vragen of suggesties hebben dan horen wij dat uiteraard graag. \r\n\r\nBij voorbaat dank en met vriendelijke groet, \r\nTeam Gordijnmontage
https://gordijnmontage.nl/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid