Vliegengordijn


gordijnen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Vliegengordijn
Hou insecten buiten met een vliegengordijn
Bij lekker weer staan de deuren vaak open en wil je frisse lucht. Maar meestal komen de insecten maar al te graag naar binnen. Een vliegen gordijn is dan een ideale oplossing; het houdt insecten buiten en laat toch lucht door. Er zijn verschillende modellen voor deuren en voor ramen.

Modellen voor ramen en deuren
Insecten komen graag binnen door ramen en deuren en daar kun je nu wat aan doen. Een vliegengordijn houdt de beesten buiten maar heeft nog meer voordelen:
- Inkijk, het houdt de inkijk van buiten naar binnen grotendeels tegen.
- Je kunt de schuine kanten wegwerken.
- Decoratie, ze zijn er in veel soorten en ook in modellen.
- Promotie, het kan bedrukt worden met logos of teksten.
- Achterwand, bij beurzen of in het theater kan het als achterwand worden ingezet.

Diverse soorten, modellen en materialen
Je kunt een vliegengordijn kopen in verschillende soorten en maten. Je hebt ze in allerlei kleuren, materialen en modellen. De bekendste is de oude vertrouwde hor. Dit is een soort gaas met kleine gaatjes en dit gaas laat wel de lucht naar binnen maar houdt de insecten buiten. Er zijn inmiddels ook soorten die uit verschillende materialen bestaan; zo worden ze vaak van kralen of slierten stof gemaakt, waardoor het zo ook meteen een mooie decoratie is.

Liso vliegengordijnen- Vliegengordijn
Importeur vliegengordijnen van de beste soort
http://www.liso.nl/

Torresol - Vliegengordijnen
Naast de populaire vliegengordijnen heeft torresol nederland plissedeuren, revolutionaire oprolbare douche- en badschermen en marmeren balustraden.
http://www.torresol.nl/

Torresol Webshop - Vliegengordijnen
Torresol Webshop - Vliegengordijnen
http://www.torresolvliegengordijnen.nl/

Vliegengordijn - Jekra Vliegengordijnen
Vliegengordijn - Jekra Vliegengordijnen
http://www.jekra.nl/vliegengordijnen/Vliegengordijn

Vliegengordijn - Vliegengordijnen
Vliegengordijnen met meer dan 100 patronen en keuze uit 34 kleuren, de verkoop van het vliegengordijn geschied via de groothandel, maar ook rechtstreeks aan de consument d.m.v. internetverkoop.de modellen vliegengordijnen die worden geimporteerd zijn liso miami kriska padilux, het vliegengordijn liso is echter het meest verkochte vliegengordijn, en is tevens het goedkoopste in zijn soort
http://www.vliegengordijnen.nl/

Vliegengordijn - Vliegengordijnen
Vliegengordijnen met meer dan 100 patronen en keuze uit 31 kleuren, de verkoop van vliegengordijnen geschied via de groothandel, maar ook rechtstreeks aan de consument d.m.v. internetverkoop.de modellen vliegengordijnen die worden geimporteerd zijn liso miami kriska padilux, het vliegengordijn liso is echter het meest verkochte vliegengordijn, en is tevens het goedkoopste in zijn soort
http://www.vliegengordijn.nl/

Vliegengordijn - Vliegengordijnshop
Wij zijn specialist in het beste vliegengordijn. al meer dan 62.000 tevreden klanten gingen u voor. liso pui liso motief
http://www.vliegengordijnenshop.nl/

Vliegengordijnen - Devliegengordijnsite
Vliegengordijnen kralengordijnen deurgordijnen. meer dan 100 dessins als voorbeeld. duizenden variaties mogelijk, eenvoudig online te bestellen
http://www.devliegengordijnsite.nl/

Vliegengordijnen Expert - Vliegengordijnen
Goedkope vliegengordijnen van de beste kwaliteit. altijd 5 jaar garantie op uw vliegengordijn. eenvoudig online bestellen & géén verzendkosten.
http://www.vliegengordijnenexpert.nl/

Vliegengordijnen.shop
Alleen de beste soorten vliegengordijnen voor u geselecteerd, Kant en klaar vliegengordijnen op standaard deurmaten maar ook aanbod van Liso® vliegengordijnen op alle afmetingen om zelf in elkaar te zetten. \r\nAlles direct online te bestellen, ook met betaling achteraf.
https://www.vliegengordijnen.shop

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid