Paneelgordijnen


gordijnen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Paneelgordijnen
Paneelgordijnen zijn een hedendaagse trend
Je kunt kiezen voor paneel gordijnen, deze zijn de laatste tijd steeds populairder aan het worden en ze zorgen voor een mooie en fraaie aanblik. Het gaat hier dan over panelen die je kunt schuiven; en dus in feite aparte stukken gordijn die voor het raam hangen en die je naar elkaar toe kunt trekken of van elkaar af kunt duwen. Dit bestaat trouwens al meer dan 25 jaar, maar de laatste tijd wordt er pas veel voor gekozen.

Mogelijkheden betreffende stoffen
Wist je dat de paneelgordijnen vaak worden aangeboden in half transparante stoffen. De zon wordt zo wel tegengehouden, maar komt er toch voldoende licht binnen om de kamer te verlichten. Per model en merk zal het stof en de breedte en de exacte bevestiging wel verschillen, ook de prijs is natuurlijk wisselend.

Bediening en onderhoud
Deze panelen hangen in sporen van kunststof of aluminium en deze kun je omhoog en omlaag doen met een trekkoord. Je kunt ze ook eenvoudig verstellen. De panelen kunnen ook aan elkaar worden gemaakt, zodat ze een groot geheel vormen en dit gebeurt meestal met klittenband. Om ze te wassen moet je deze klittenband wel eerst verwijderen, maar door de manier waarop ze opgehangen worden, is dit echter vrij eenvoudig te doen. Je kunt ze ook weer eenvoudig terughangen.

Allumette - Paneelgordijnen
Allumette biedt u een ruim assortiment kleuren en stoffen om uw eigen paneelgordijen samen te stellen. zo heeft u altijd een paneelgordijn dat perfect bij uw interieur past!
http://www.allumette.nl/catalog/panelblinds.html

Design paneelgordijnen - Uniekegordijnen
Langs elkaar schuivende paneelgordijnen van gestabiliseerd textiel komen voort uit de japanse traditie van schuifwanden met washi papier.
http://www.uniekegordijnen.nl/nl/site/paneelgordijnen

Kwantum - Paneelgordijnen op maat
Kwantum - Paneelgordijnen op maat
http://www.kwantum.nl/Klantenservice/Alles-over-gordijnen/Paneelgordijnen-op-maat

Paneelgordijnen - Bece
Stel zelf uw paneelgordijn samen door verschillende stoffen te combineren. kies uit meer dan 300 stoffen! bécé paneelgordijnen: uitgebreid en gevarieerd!
http://www.bece.com/paneelgordijnen

Paneelgordijnen - Ikea
Kom langs voor mooi ontworpen paneelgordijnen tegen lage prijzen. gebruik ze als scheidingswand, decoratie of gewoon als bedekking van je ramen.
http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/categories/departments/living_room/10702/

Paneelgordijnen - Luxaflex
Paneelgordijnen - Luxaflex
http://www.luxaflex.nl/zonwering/binnenzonwering/paneelgordijnen/

Paneelgordijnen - Paneel Gigant
Paneelgordijnen - Paneel Gigant
http://www.paneelgigant.nl/

Paneelgordijnen - Hema
paneelgordijnen - Hema
http://www.hema.nl/winkel/wonen/paneelgordijnen

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid